Onze vacatures

Ben jij een echte Software Bastard? Als developer bij Software Bastards vind je het leuk om de kar te trekken. Je gaat als specialist bij onze klanten aan de slag, je neemt dus minimaal 4 jaar ervaring met je mee. Daarom heb je gewerkt met verschillende frameworks en ben je gewend om in een grote dynamische omgeving te werken. Je werkt bij ons aan gevarieerde projecten voor verschillende klanten, het is daarom fijn als je al enige grote projecten op jouw naam hebt staan. Bij Software Bastards geloven we in passie voor het vak. Hoe jij de techniek eigen hebt gemaakt/geleerd maakt ons niet uit, als je er maar goed in bent en doet wat je leuk vindt!

Doorgroei­mogelijkheden

Je kunt bij ons meerdere paden bewandelen. Bij ons is ruimte voor diegene die graag het maximale uit zichzelf willen halen en het beste willen zijn binnen hun vakgebied. Vind jij het dus leuk om een eigen project te leiden? Of wil jij graag je eigen team opzetten binnen Software Bastards? Wij denken en bouwen graag mee aan jouw idee.

Wij detacheren de Elite, leiden de besten op of begeleiden jou richting de volgende stap in je carrière. Bij ons ben je verzekerd van veel uitdaging, een goed salarispakket en alle ruimte om door te groeien tot wie jij wilt worden.

Werken bij Software Bastards

Wij “Bastards” hebben een grote passie voor software development. Vanuit deze passie voor software development en ons Bastards-DNA werken wij aan front- en back-end oplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten. Niets is zo blijvend als verandering. “Slimmer, efficiënt en data” zijn de kernwoorden van deze tijd. Wij zijn dan ook de special forces die altijd een stapje verder willen en zijn in de markt van digitale technologie.

Onze cultuur doet denken uit die van het squadron van hoofdrolspeler Tom Cruise in de film Top Gun (wie kent hem niet?). Kameraadschap, vertrouwen, ambitie, eerlijkheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en eigenzinnigheid kenmerken de cultuur bij Software Bastards.

Wij geloven in het motto ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. We zijn een team van eigenzinnige, vakbekwame individuen die altijd op elkaar kunnen terugvallen. We helpen elkaar altijd waar nodig, maar we kijken niet constant over elkaars schouder mee. We nemen onze eigen verantwoordelijkheid om onze projecten tot een goed einde te brengen en maken gebruik van elkaars expertise waar nodig. Altijd met het gezamenlijke doel om te excelleren.

Actief in Nederland

Opgericht in 2018

Hoofdkantoor in Abcoude

20% vrouw 80% man

20 developers

Gemiddelde leeftijd 28

Vereisten

We hebben vaak meerdere posities beschikbaar, maar we bieden iedereen hetzelfde! Kies hier de rol die het beste bij jou past!

 • Minimaal 4 jaar dedicated werkervaring met 1 techniek op framework
 • Werkervaring met React, Angular, Vue, Redux, Typescript
 • Je hebt passie voor het vak, ervaring met grotere projecten en werkomgevingen
 • Persoonlijke eigenschappen: Commercieel, communicatief vaardig, professionele werkhouding, houdt van gezelligheid en flexibel

Aanbod

 • Salaris €3.300-€5.500
 • 32-40 uur per week
 • Pensioensregeling
 • Laptop naar keuze
 • Mobiliteitsbudget
 • Vakantiegeld
 • Onwijs veel vrije dagen
 • Coaching, studie en begeleiding en een studiekostenregeling 2000 euro per jaar
 • De mogelijkheid om volgend jaar vanuit het heerlijke buitenland te werken in ons Bastard Travel House met jouw gezin/ vrienden/ andere developers;
 • Meedoen met het Bastard Loyalty Program! Verdien en spaar punten binnen ons eigen Bastard Loyalty program en verzilver deze voor leuke uitjes, producten of dagjes weg

Wie zijn wij?

Omze Bastards kunnen het beste zelf vertellen wie we zijn, bekijk deze video voor een sfeer impressie van wie we zijn en wat we zoal doen!

Sollicitatie­proces

Nadat je het formulier rechts hebt ingevuld, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met Esmee en is bedoeld om te kijken of er een match is. Na dit gesprek maak je een test zodat wij een goed beeld krijgen van je kennis en ervaring. Hoe je de test maakt mag je zelf weten, dat kan simpel of juist uitgebreid. Zijn we positief? Dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek met twee developers en mag je na afloop aansluiten bij de vrijdagmiddag borrel om meteen sfeer te proeven. Zijn we hierna beide nog enthousiast? Dan krijg je van ons een aanbieding.

Contractvormen

Je komt bij ons werken in dienstverband en je krijgt meteen een vast contract. Daarbij hoort een proeftermijn van twee maanden.

Code and design by Software Bastards, 2023

V2023.10.0