Software Bastards

Mission statement

Wij zijn de altijd up-to-date-special forces die niet alleen vooruit, maar ook 360° om ons heen kijken. Wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten door middel van front- en back-end coding en software development. Met onze transparante, geïntegreerde aanpak en hands-on mentaliteit zijn wij de geschikte partner voor zowel grotere organisaties, zoals banken en overheidsinstellingen, maar ook voor bedrijven in het MKB, Tech startups en scale-ups. Wij lopen voorop in digitale transformatie en linken de juiste specialistische kennis aan onze klanten.

Onze missie

Vanuit onze passie voor software development en ons Bastards-DNA werken wij aan front- en back-end oplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten.

Onze visie

Niets is zo blijvend als verandering. “Slimmer, efficiënt en data” zijn de kernwoorden van deze tijd. Wij zijn dan ook de special forces die altijd een stapje verder willen en zijn in de markt van digitale technologie. Samen met onze klant creëren we digitale transformatieprocessen die voldoen aan de veeleisende verwachtingen van vandaag. Een duidelijke strategie voor het gebruik, analyse van data en de inzet van de juiste technologie zijn dan ook de ingrediënten voor een gezamenlijk succes.

Onze cultuur

Onze cultuur doet denken uit die van het squadron van hoofdrolspeler Tom Cruise in de film Top Gun (een film over straaljagerpiloten, wie kent hem niet?). Kameraadschap, vertrouwen, ambitie, eerlijkheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en eigenzinnigheid kenmerken de cultuur bij Software Bastards.

Wij geloven in het motto ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. We zijn een team van eigenzinnige, vakbekwame individuen die altijd op elkaar kunnen terugvallen. We helpen elkaar altijd waar nodig, maar we kijken niet constant over elkaars schouder mee. We nemen onze eigen verantwoordelijkheid om onze projecten tot een goed einde te brengen en maken gebruik van elkaars expertise waar nodig. Altijd met het gezamenlijke doel om te excelleren.

Dit is wat onze Bastards zelf zeggen over de cultuur:

M_

Software Bastards

MEET OUR BASTARDS

Evert

Evert

Houston

Esmee

Esmee

Hunter

Nina

Nina

Sniper

Liza

Liza

Butterfly

Dymion

Dymion

Gizmo

Tom

Tom

Puppetmaster

Michel

Michel

Picasso

Konstantijn

Konstantijn

Barista

Rover

Rover

K-9

Boy

Boy

Butthead

Swen

Swen

Yosemite

Ed

Ed

Blue Berry

Peter

Peter

Nomad

Robbin

Robbin

Waldorf

Iskander

Iskander

Ghost

Manho

Manho

Mister Splinter

Martijn

Martijn

Mermaid

Floris

Floris

Goose

Frank K.

Frank K.

Try Out

Jonathan

Jonathan

Flash

Jaimy

Jaimy

Groupie

Marvin

Marvin

Hercules

Mauricio

Mauricio

Mechanic

Deanna

Deanna

Ice

Leroy S.

Leroy S.

Ink Master

Frank R.

Frank R.

F.N.G.

Leroy M

Leroy M

Triple Trouble

Cedric

Cedric

F.N.G.

Jarred

Jarred

F.N.G.

Niek

Niek

F.N.G.

Code and design by Software Bastards, 2022

V2023.1.0