Onze cases

Onze Bastards werken aan de mooiste projecten bij de gaafste klanten!
Of het nou om het opzetten van iets nieuws, het migreren van iets ouds, of het doorbouwen op iets bestaands gaat, we kunnen het allemaal.

Hieronder zie je een aantal van onze cases, waarbij onze Bastards zelf aan het woord zijn over wat zij zoal bij een klant doen!

Dymion Fritz, bij NS

Front-end Developer/Tech Lead

Bij de NS is er een afdeling die de applicaties en services voor de reisinformatie van het gehele land bouwen. Toen ik hier binnen kwam, begon ik bij het UI team dat de beheer applicaties voor deze reisinformatie bouwde.

Mij was gevraagd om mee te werken aan de beheer applicaties voor de verstoringen op het spoor, en de mededelingen voor op de borden, omroep, websites en de verschillende apps van de spoormedewerkers. Ook werd mij gevraagd of ik, samen met de rest van het team, wilde mee denken aan de oplossingsrichtingen voor de toekomstige applicaties.

Na een half jaar mee ontwikkelen en het helpen bouwen van de geplande wijzigingen module, werd ik gevraagd om mee te denken over de transitie van het achterliggende backend landschap naar een nieuwe cloud oplossing. Hierdoor zouden er namelijk 3 Java applicaties herbouwd moeten worden naar moderne Angular applicaties, net als die voor verstorungen en mededelingen. Als gevolg van deze workshops, werd er wat geschoven binnen de teams op de afdeling en ben ik uiteindelijk in de rol van Tech Lead van het UI team terecht gekomen.

Na deze schuivingen heb ik, samen met het team, de 3 Java applicaties herschreven naar 1 Angular applicatie die aansluit op het nieuwe achterliggende landschap. Tevens heb ik, in verband met de toekomstplannen, een (NX) monorepo met Azure DevOps integratie geintroduceerd, waardoor er nu sneller ontwikkeld kan worden en we in de toekomst meer applicaties kunnen samenvoegen.

Dymion aan het werk