Over de vacature

Software Bastards

Je bent een ervaren frontend developer op zoek naar meer uitdaging, verantwoordelijkheid, vrijheid en salaris? Software Bastards is een specialistische club frontend developers die zichzelf ziet als special forces die altijd een stapje verder willen zijn in de markt van digitale technologie. Bij ons werkt iedereen op een midlance constructie. Dit geeft je de zekerheid van een vast dienstverband en de vrijheid en salaris van een zelfstandige developer.

Vanuit ons clubhuis in Abcoude worden wij bij klanten in de Randstad ingevlogen en creëren wij samen met onze klant digitale transformatieprocessen die voldoen aan de veeleisende verwachtingen van vandaag. Onze klanten bestaan uit tech start- en scale-ups, ministeries, banken / fintech, verzekeraars, energiemaatschappijen, leasemaatschappijen, pensioenfondsen, NGO's en andere corporates waar begrippen als “slimmer, efficiënt en data” de kernwoorden zijn.

Frontend Developer

Bij ons ga je leren denken als ondernemer. Alle project aanvragen worden gedeeld in ons Slack Channel, je bepaalt zelf wanneer en op welke aanvraag je reageert. Kies je voor een klus waar een interessante technische uitdaging ligt, je je leiderschapsschaps kwaliteiten kan ontplooien of de klus met het hoogste uurtarief? Van techlead bij de NS, tot werken aan innovatie projecten van de digitale recherche, het is allemaal mogelijk. Jij bent de baas!

Je bent zelf verantwoordelijk voor de communicatie en ontwikkeling bij de klant, hier krijg je uiteraard hulp bij van ons. Met een team van 15 zeer ervaren frontend developers, dat in 2021 verdubbeld zal worden, is er altijd genoeg kennis en expertise om je heen. Werk je vanuit huis, bij de klant, of gezellig op het clubhuis? Jij beslist. Heb jij een initiatief voor een training of cursus, intern project of verbetering van de organisatie, opper het en lanceer je idee. Wij zullen je ondersteunen. Eerder heeft dit geresulteerd in een samenwerking met de gym naast ons waar iedereen altijd vrij kan trainen en lessen kan volgen, zelf ontwikkelde interne tooling en ons eigen Podcast kanaal: https://spoti.fi/3c0yHlE

Hoe kan je onderdeel worden van de club?

Niemand is perfect, maar om een echte Frontend Bastard te kunnen worden, herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Frontend developer
 • Waarvan minimaal 2 jaar ervaring met Angular, React of Vue
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en op de hoogste te blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied
 • Je bent ondernemend ingesteld en durft verantwoordelijkheid te nemen
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je houdt van variatie

Wat bieden wij iedereen die met ons werkt?

Iedere Bastard is anders en heeft eigen wensen. Wat voor de één belangrijk is, kan voor de ander minder belangrijk zijn. We hebben daarom een standaardpakket samengesteld met arbeidsvoorwaarden, welke we samen met jou personaliseren, zodat het pakket volledig aansluit op jouw wensen.

Wat kun je in ieder geval verwachten?

 • Een brutomaand salaris tussen de €6500,- en €9500,- afhankelijk van het uurtarief waarvoor je projecten bij de klanten doet. Je verdiend 60% van je persoonlijke omzet (commercieel tarief x gewerkte uren) en dit kun je vrij besteden aan bijvoorbeeld salaris, vakantie, auto, certificeringen en nog veel meer.
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een vaste salaris component voor als je even niet op een project zit
 • Opbouw van een flexibel pensioen
 • Wij zorgen voor genoeg plezier in de vorm van uitjes en borrels, hierin kom je niks te kort.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar s.koehler@haystackpeople.nl.

Voor vragen neem je contact op met Stijn Koehler via s.koehler@haystackpeople.nl of +31 (0)6 27 28 42 67.