Een foto doet onze missie geen eer aan. Maar we hebben het geprobeerd.

Mission statement

Wij zijn de altijd up-to-date-special forces die niet alleen vooruit, maar ook 360° om ons heen kijken. Wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten door middel van front- en back-end coding en software development. Met onze transparante, geïntegreerde aanpak en hands-on mentaliteit zijn wij de geschikte partner voor zowel grotere organisaties, zoals banken en overheidsinstellingen, maar ook voor bedrijven in het MKB, Tech startups en scale-ups. Wij lopen voorop in digitale transformatie en linken de juiste specialistische kennis aan onze klanten.

Onze missie

Vanuit onze passie voor software development en ons Bastards-DNA werken wij aan front- en back-end oplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten.

Onze visie

Niets is zo blijvend als verandering. “Slimmer, efficiënt en data” zijn de kernwoorden van deze tijd. Wij zijn dan ook de special forces die altijd een stapje verder willen en zijn in de markt van digitale technologie. Samen met onze klant creëren we digitale transformatieprocessen die voldoen aan de veeleisende verwachtingen van vandaag. Een duidelijke strategie voor het gebruik en analyse van data en de inzet van de juiste technologie zijn dan ook de ingrediënten voor een gezamenlijk succes.

Onze cultuur

Onze Bastards hebben natuurlijk ook wat te zeggen! We hebben ze dan ook gevraagd om in één zin het “Bastard gevoel” te omschrijven.

M_

De quotes die we hier laten zien, zijn persoonlijk en komen van al onze Bastards, of ze nu met Java of PHP complexe back-ends aan het bouwen zijn, of met de nieuwste front-end technologieën de mooiste dingen maken. Ze hebben samen 1 gemene deler: een hele grote passie voor hun vak!

We are cultured, see?

Onze Bastards

Wie zijn wij? Wat zijn onze passies en expertises? Laat je niet op het verkeerde been brengen door onze symbolische identiteiten. Wij Bastards hebben ruime ervaring en kunnen vrijwel voor elke rol worden ingezet.

Evert

Evert

Boss Bastard

Stijn

Stijn

Recruitment Bastard

Dymion

Dymion

Frontend Bastard

Jimmy

Jimmy

Frontend Bastard

Tom

Tom

Frontend Bastard

Michel

Michel

Frontend Bastard

Konstantijn

Konstantijn

Frontend Bastard

Rover

Rover

Frontend Bastard

Andy

Andy

Frontend Bastard

Boy

Boy

Frontend Bastard

Swen

Swen

PHP Bastard

Efekan

Efekan

PHP Bastard

Ed

Ed

Frontend Bastard

Rick

Rick

Frontend Bastard